Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(51)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsring Diamant – Vårt Urval


förlovningsring diamant

Diamantring i 18K Guld | Story of Love

Diamantring i 18K guld | Story of Love

En klassisk förlovningsring i guld med flera diamanter från Story of Love, denna ring har en modern och elegant form. En prinsesslipad diamant tar huvudrollen och är accentuerad av två rader med totalt åtta mindre stenar. Ringen är 5,5 mm bred och ger ett prydligt och stilrent intryck.


förlovningsring diamant, vitguld

Diamantring i 18K vitguld | Story of Love

Diamantring i 18K vitguld | Story of Love

Med en stor briljantslipad diamant på ett enkelt band i vitguld kommer denna förlovningsring från Story of Love imponera. Vitguld passar tillsammans med det mesta och ger en känsla av enkel lyx i vardagen. Ingen kommer att missa den imponerande diamanten som talar tydligt om din förlovning till omvärlden.

Diamantring förlovning

Diamantring i 18K Guld ı Story of Love

Diamantring i 18K guld, Schalins

Denna tidlösa förlovningsring från Schalins pryds av två prinsesslipade diamanter som ligger sida vid sida i ett rakt och stilrent band av 18K guld i en design som symboliserar två personer som kommer tillsammans i förlovning. Ringen är 5 mm bred, finns i både guld och vitguld och passar såväl till honom som till henne.

 

Snabbfakta om diamanter

Diamant är en av naturens rariteter som bildas från grundämnet kol djupt i jordens inre och är den hårdaste och mest bestående ädelstenen som finns. De renaste diamanterna är helt klara men de optiska egenskaperna av diamant gör att ljuset bryts för att glittra i olika nyanser beroende på vinkeln. Diamanter kan slipas i runda, oval eller kvadratiska former för att passa in i olika smycken. Här listas några av de vanligaste slipningar.

  • Briljant, en rund diamant. Briljantslipning är den klassiska runda formen på en diamant som är mest populär. Vinklarna har utvecklats för att framhäva diamantens optiska egenskaper och ger sprakande och djupa stenar.
  • Princess, en fyrkantig diamant. Princesslipning utvecklades på 1980-talet och är väldigt populär i just förlovningsringar. En kvadratisk sten passar de flesta ringar och ger möjlighet till plattare former som lätt kan användas i vardagen.
  • Ovala diamanter. Ovalslipning är en förlängd briljantslipning som tar bra vara på diamantens egenskaper och framhäver ljuset och reflektionerna i stenen. En klar fördel är att en ovalslipad diamant ger intrycket av att vara större än en rund diamant av samma vikt.