Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(155)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsring 18K guld, Schalins

En förlovningsring behöver inte vara stenprydd. Denna eleganta ring i guld från Schalins är ett enkelt band som är dekorerad med tvärgående vågmönster runtom. Bandet är 4 mm bred och passar till allt. Det finns gott om plats att gravera era namn och förlovningsdatum på insidan och ringen är finns även i rosa eller vitguld.

Förlovningsringar guld

Förlovningsring i 18K guld, Schalins

Vill du ha en enkel förlovningsring med modern form är denna underbara ring från Schalins något som kan tilltala dig. Ett enkelt band i 18K guld utan mönster eller krusiduller, ringen är smal med en bredd på endast 2,5 mm och kan graveras. Ringen passar dig som vill bära ringen dagligen utan att behöva ta av alltid när du arbetar med händerna.

Link3: https://www.guldfynd.se/article/forlovningsring_i_18k_guld_20029175

Förlovningsringar i 18K guld, Schalins

Om du vill ha en ring utan sten men samtidigt vill spela med färger kan denna eleganta förlovningsring från Schalins vara något för dig. Ringen är gjort i guld med ett insatt band i vitguld som löper runt hela ringen. Vitguldet är snidat för att reflektera ljuset och ger intrycket av många diamanter utan en enda sten. Ringen kan bäras såväl av den lycklige fästmannen som den vackra fästmön.

 

Stilar

En förlovningsring i guld och utan stenar är ett praktiskt val om du har ett yrke som gör att du inte vill riskera en dyrbar sten till vardags. Enkla guldringar är ett bra val om både i paret vill bära likadana, eller kanske snarlika ringar i olika metallslag. Det finns en hel del att välja bland med formen på bandet som ringen är gjort av.

  • Rundade band ger en mjuk och varm känsla. Ofta förknippade med vigselringar, går det lika bra att använda ett rundat band till förlovningsring.
  • Mönstrade band är ett alternativ till släta ringar och kan varieras i det oändliga. Finns det någon symbolik i mönstret som du är dragen till – eller letar du efter något som symboliserar något speciellt för er som par? Ett mönster kan också bildas med olika metallslag, till exempel vitguld insatt i ett band av vanligt guld. Vill ni satsa på likadana eller snarlika ringar? Då kan mönstrade ringar ha en klar fördel.
  • Kantiga band ger ett intryck av kraft och självförtroende med mycket elegans och stilrenhet. De är oftast lite tyngre än sina rundade kusiner och är lätt att kombinera med andra ringar eller smycken. Välj mellan en slät och polerad yta eller någon ring med mönster