Förlovningsringar i silver kan vara såväl eleganta och diskreta som lite mer djärva och utstickande. Här ser du ett handplockat urval från Sveriges mest välrenommerade smyckesbutiker.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(77)
Hallbergsguld(1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsringar Silver – Vårt Urval


förlovningsringar silver

Förlovningsring i äkta silver | Schalins

Förlovningsring i äkta silver | Schalins

Med ett hjärta som innehåller gnistrande kubisk zirkoniastenar är denna ring i silver från Schalins den perfekta symbolen att fira kärleken. Ringen har en elegant design med en blank och platt yta, 5 mm bred och något rundande kanter för komfort. Hjärtat är prydd med sex små stenar.


 

Förlovningsring, äkta silver

Förlovningsring i äkta silver | Schalins

Förlovningsring i äkta silver | Schalins

Denna förlovningsring från Schalins i äkta silver ger ett mjukt och varmt intryck med sin rundade yta. Bandet är dekorerat med ett vågigt mönster för att bryta av det blanka och ringen är 4 mm bred. Det finns gott om utrymme för gravering av namn och förlovningsdatum på insidan av ringen.


förlovningsring från guldfynd

Förlovningsring i silver och 18K guld | Guldfynd

Förlovningsring i silver och 18K guld | Guldfynd

En mycket stilren och elegant förlovningsring med tre briljantslipade zirkoniastenar, guld och silver som gifter sig i denna ring från Guldfynd på ett harmoniskt sätt. Den 6 mm-breda ringen i silver har en platt yta som är kantad av två ränder i guld, symbolisk av de två som ingår förlovningen. De tre stenarna sitter centralt i bandet med elegant avstånd från varandra.


Snabbfakta om silver och förlovningsringar

Silver har ett mycket tilltalande utseende med en vitblank yta och en briljans som är svår att finna hos andra metaller. Förlovningsringar i silver görs vanligtvis i silverkvalitén silver-925 eller Sterlingsilver för att den ska vara mera beständig. Något att tänka på är att silver kan oxidera och ytan kan bli mörkare, något som enkelt kan åtgärdas med regelbunden rengöring och skötsel. Silver kan kombineras med olika stenar och även andra metaller för att förhöja intrycket.

Något som har blivit vanligare med modern teknik är att kombinera silver och guld i en och samma förlovningsring. Guldet blir till en fin accent på silversmycket och du kan hitta flera olika designer och kombinationer – med guldkant eller inlagt mönster i guld.

Silver går alldeles utmärkt att kombinera med olika stenar. Även en diamant kan verkligen komma till sin rätt mot den vita metallen och tenderar att framhäva dess färger och glitter.

Silver kan vara ett bra val för dig som har ljusare hy och silversmycken är generellt enkla att kombinera och matcha med andra smycken eller olika klädstilar. Elegans till vardag och fest!