Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(23)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsring i Titan, Schalins

Denna ring i titan från Schalins är elegant och klassisk i form. Med en bredd på 4 mm och något rundade kanter har denna släta ring en enkel form som passar med allt. Det finns gott om plats för namn och förlovningsdatum i gravyr på insidan.

Ring i Titan, Schalins

Med en enkel diamantliknande kubisk zirkonia satt i ett slät band av titan är denna förlovningsring från Schalins ett utmärkt alternativ för dig dom är budgetmedveten. Titan är ett mycket prisvärt alternativ till dyrare metallslag och är en av de mest slitstarka metallerna som finns. Stenen är satt elegant på ena sidan av ringen som är 5 mm bred.

förlovningsringar titan

Ring i Titan, Schalins

En tidlös och elegant ring i borstad titan, denna förlovningsring från Schalins passar dig som inte vill ha något för blänkande på fingret. Ringen är 6 mm bred, har raka snitt och en matt yta med parallella spår som löper på varsin sida, symboliska av två liv som levs tillsammans. Ett mycket prisvärt alternativ som passar både i paret.

 

Snabbfakta om titan

Titan är ett metalliskt grundämne som är välkänt för sin styrka och tålighet. Jämfört med ädelmetallerna guld, silver och palladium är titan en mycket billigare råvara vilket gör att titansmycken är perfekt för den prismedvetna. Med en gråare nyans än silver, titan ger ett mycket modernt intryck och passar både herr och dam. Smyckestillverkare började experimentera med titan så sent som på 1990-talet, och sedan dess har titansmycken vuxit enormt i popularitet. Symboliskt sett är titan mycket beständig som relationen mellan det blivande paret. En metall som kan snidas och borstas för att få olika effekter, ringar i titan är snygga både som blanka eller matta och finns både med eller utan stenar.