Förlovningsringar är starka symboler för två människor som vill ägna sina liv åt varandra. Här samlar vi ett urval från bland annat Guldfynd och Hedbergs Guld. 


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Material ( Alla )
Guld(155)
Silver(78)
Palladium(70)
Diamant(51)
Titan(23)
Alla
Butik ( Alla )
Guldfynd(390)
Hallbergsguld(1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsringar

Diamantring i 18K Guld | Story of Love

Diamantring i 18K silver | Story of Love

Denna stilrena ring från Story of Love kombinerar en fyrkantig prinsesslipad diamant i en enkel ring av blank 18K vitguld. Den solitära diamanten ger ett starkt intryck som framhävs av vitguldet i ringen och kombinationen ger en aura av enkelhet och harmoni. En mycket tidlös design som kan pryda din hand hela livet.


 

Förlovningsringar Story of Love

Förlovningsring i Guld | Av Story of Love

Diamantring i 18K i Guld | Story of Love

En enkel och praktisk förlovningsring från Story of Love, denna ring med sin solitärdiamant på ett tunt band passar dig som uppskattar tradition och klassisk design. Med en briljantslipad rund diamant visar du upp din förlovning med ett enkelt budskap och ringen ryms lätt bredvid din framtida vigselring.


Förlovningsring Palladium | Schalins

En förlovningsring behöver inte vara prydd med diamanter. Denna ring i snygg design från Schalins är gjord i den dyrbara ädelmetallen palladium med en oregelbunden yta som fångar ljuset och sprakar som tusen diamanter utan en enda sten. Ringen är bred nog att kunna graveras med era namn och passar såväl på mannens finger som på hans kära fästmös hand.


Diamantring i 18K i Guld | Story of Love

Varför nöja dig med en diamant när du kan få 85 diamanter? Denna förlovningsring från Story of Love passar dig som gillar bling och glamour. Ringen har flera stenar satta i bandets ovansida, krönt med en platta fylld med sprakande briljantslipade diamanter. En ring som sprudlar med självkänsla och energi som förgyller både vardag och fest.


Ring i Titan, Schalins

En vacker förlovningsring behöver inte kosta en förmögenhet. Med ett band i titan och sju elegant insatta och briljanta kubisk zirkonia ger denna ring från Schalins en stilren känsla, enkel men ändå lyxig. Titan är ett utmärkt alternativ till guld för att symbolisera varaktighet och stabilitet. Ringen passar såväl på fästmannens hand som den lyckliga fästmöns.


Stilar

Den traditionella förlovningsringen innehåller en solitär diamant i ett band av guld eller silver. Numera finns det ett flertal stilar och design som passar, både till henne såväl som till honom. Ringen symboliserar början på ett liv tillsammans, talar om ert förhållande för omvärlden och kan bäras hela livet. Därför kan det vara bra att tänka genom era val och välja ringar som passar er både personlighetsmässigt och i vardagen.

  • Stil. Vilka smycken brukar du bära? Gillar du mest diskreta smycken med enkel design, eller föredrar du större med tydligt budskap? En enkel design är lättare att blanda med övriga smycken och klädstilar. Större ringar med fler stenar ger ett kraftfullare intryck och vill synas. Välj en ring som matchar din personliga stil och berättar om ert förhållande och som passar in i din vardag.
  • Färg. Den traditionella stenen som förknippas med förlovning är diamanten som symboliserar varaktighet och äkthet, men varför inte en rubin eller safir? Det finns förlovningsringar både med och utan diamanter och med band av flera olika metallslag. Brukar du bära guld eller silversmycken? Kanske guld passar din hy och stil. Istället för silver kan vitguld, palladium eller titan vara ett bra alternativ.
  • Storlek. Vill du ha en smal eller bred ring? Tänk på att förlovningsringen kommer att bäras längre fram bredvid vigselringen. Det är också viktigt att tänka på vardagen, kan du utföra ditt yrke med en större ring, eller kan en smalare med mindre stenar vara att föredra?