Halsband i guld är ett smycke som aldrig tycks gå ur tiden. Botanisera bland olika modeller och varumärken här. 


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(334)
Hallbergsguld(116)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

 

 

Guldhalsband

Guld. Det är något som människan alltid har varit fascinerad av. Vi har alltid använt oss av denna metall, gjort mynt, smycken och andra produkter. Smycken, det är något som vi ska fokusera på idag. Många vill ha mer halsband och liknande smycken men få vet riktigt hur de ska hitta sin egen stil och vad som passar dem bäst. Detta ska vi försöka råda bot på nu.

guld halsband

Bild: Arkiv

 

Leta inom dig själv:

Detta låter som något en guru skulle säga men när det kommer till att hitta din egen stil så är det faktiskt väldigt viktigt. För att verkligen veta vad som är din stil måste du först veta vad din personlighet är. Gillar du att synas och ta mycket plats? Då kan du testa ett lite pråligare halsband som syns tydligt. Kanske är du mer tillbakadragen och vill bara passa in? Då kan ett mer neutralt och anonymt halsband passa bättre.

 

Vart ska du använda ditt guldhalsband?

Detta är något som är väldigt viktigt att tänka på när du köper ett guldhalsband eftersom det bestämmer vad som passar bäst. Om du tänker använda det i vardags och till jobbet kanske du vill ha ett lite mindre och mer diskret halsband. Ska du istället ha det till fest och liknande tillställningar kan ett lite pråligare halsband passa perfekt.

 

Var dig själv:

Sist men inte minst har vi detta tips. Det är enkelt att förstå men ack så svårt att faktiskt genomföra i praktiken. Hittar du ett guldigt halsband som du verkligen gillar, köp det! Strunta i vad andra kommer att tycka om dig. För egentligen, vad spelar mest roll? Att du tycker att du är snygg eller att andra gör det?