Nedan ser du det samlade utbudet av Sveriges mest omtyckta halsband. Använd filtreringsfunktionerna för att smalna av sökningen efter dina önskemål.

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Märke ( Alla )
Hallbergs Guld(112)
DCOR(12)
Goddess(5)
Posh(1)
Kidz(1)
Alla
Material ( Alla )
Silver(626)
Guld(450)
Diamant(79)
Herr(27)
Stål(16)
Bijouterier(11)
Pärlor(6)
Alla
Butik ( Alla )
Guldfynd(875)
Hallbergsguld(392)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Halsband i urval

guldhalsband

ELIN, Skagen

Smycket ELIN, av Skagen, är vackert designat i ädelstål. I kedjan hänger en ring med en vacker ädelsten placerad i ringen. Elegant och djärv design, som lyckas vara diskret på samma gång.


halsband silver

PIECES, Pcmalina

Det här är ett halsband som kan bäras till alla stilar, i de flesta sammanhang. PIECES av Pcmalina är prisvärt, enkelt och stilrent. Ett utmärkt val för den som vill ha ett smycke som alltid funkar.


 

Halsband

CROSS TOWN, Icon Brand

Det här halsbandet från Icon Brand är både stilrent, enkelt och prisvärt. Ett guldfärgat kors är ett tidlöst smycke som burits i århundraden, och fungerar lika bra än idag.


Halsband – 5 saker att tänka på

Ett halsband är ett av de lite större smyckena, och således något som drar en del uppmärksamhet till sig. Se till att välja ett halsband som stämmer överens med din stil, och det uttryck du vill ge.

  • Hur sitter det? Längden på halsbandet, och hur det sitter, spelar en stor roll i stilsättningen. Ett kort halsband, så kallad choker, kommer att få din nacke att se kortare ut. Ett längre halsband kommer däremot att rikta uppmärksamheten mot magen. Fundera på om du vill att halsbandet ska vara en liten detalj till din outfit – eller ett stort komplement till den.
  • Material. Glänsande halsband av blankt silver eller guld, är mer formellt än halsband av till exempel trä eller bärnsten. Det bästa är kanske att ha ett halsband för varje tillfälle – ett som är lite mer formellt, och ett som är mer ledigt.
  • Matcha din personlighet. Olika smycken representerar helt klart olika personligheter och stilar. Om du gillar att vara i centrum kan ett stort och långt halsband, gärna ganska blankt, passa dig. Om du är kreativ bör du kika efter halsband som är lite mer sällsynta, diskreta och kanske gjorda i en relativt liten upplaga av en smyckesdesigner (eller ett motsvarande smycke hos någon av de större återförsäljarna, som du kan hitta ovan).

 

halsband guld

Det finns många åsikter kring smycken, och nästan lika många alternativ. Om du hittar ett smycke du tycker om, så se till att bära det. Gå på magkänsla och inte alltför mycket på rådande trender – gör du det finns en risk att du tappar ditt personliga uttryck.