Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Märke ( Alla )
Hallbergs Guld(109)
Kidz(5)
Hallbergs Collection(1)
Alla
Material ( Alla )
Silver(342)
Guld(341)
Diamant(95)
Bijouterier(21)
Pärlor(15)
Titan(1)
Alla
Butik ( Alla )
Guldfynd(551)
Hallbergsguld(289)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Diamantörhänge i 18K guld, Guldfynd

Dessa sprakande studs i 18K guld från Guldfynd är prydda med stora blå topaser och ett flertal små rundslipade diamanter. Den stora topasen har en stark mellanblå färg och är satt fast med fyra klor i guld. Runtom denna sten är 18 små diamanter som framhäver topasens briljans. Alla stenar är satta på en platta av guld som fästs i öronsnibben med fjärilslås.

Örhängen

Örhängen i 18K guld, Guldfynd

Vitguld och vanligt guld kompletterar varandra i dessa eleganta örhängen från Guldfynd. Hängesdelen är 29 mm lång och har en vacker design med både kurvor och rakare snitt som framhävs av ett streck med vitguld längs kanterna. Örhängena hålls på plats med små gyllene studs på stolpen med fjärilslås. De två hängen är spegelvända för att skapa harmoni runt ansiktet.

Örhängen i äkta silver, Mood

För dig som vill kombinera det bästa av två världar, dessa öronringar i äkta silver från Mood har hängen med en gnistrande klar kubisk zirkonia på varje. Ringarna i creolstil är breda med rundad yta som sitter bekvämt i örat och silvret framhäver briljansen i de 9 mm stora zirkoniastenarna på ett fiffigt sätt. Dessa örhängen passar till kraftiga uttryck och allra bäst på något mörkare hy eller hårfärg.

 

Stiltips

Örhängen kan man inte ha tillräckligt många av! Det finns örhängen som passar till allt och i olika sammanhang. Med så många stilar och färger att välja bland, det är inte alltid det enklaste uppgiften att bestämma sig vilket par man ska ha för dagen eller kvällen. Här kommer några tips hur du kan tänka när du väljer!

  • Vad har du för ansiktsform? Studs eller mindre creoler passar bra till ett runt ansikte medan långe örhängen eller större creoler gör sig bäst på en avlång huvudform.
  • Vilka kläder ska du ha? Om du tänker bära halsduk, sjal eller stickat kan det vara värt att överväga mindre örhängen som inte riskerar att fastna. Är axlarna bara blir det elegantare med längre örhängen.
  • Vad har du för frisyr? Om du bär håret borstat bakåt eller uppsatt funkar det bäst med hängande örhängen eller creoler då håret inte skymmer smyckena. Med kortare frisyrer eller hår som faller framåt kan det vara värt att välja studs eller ringar som sitter tätare inpå öronsnibben.
  • Hudton och sminkningen – med en mörkare hy kan vita metaller som silver och platina komma till sin rätta. Ljusare hy och lättare sminkning balanseras bäst av diskreta smycken som kan eventuellt sättas med en färgad sten som matchar sminket och kläderna.