Visste du att palladium är en av jordens mest sällsynta metaller? Det, och att materialet inte missfärgas, gör det till en utmärkt symbol för bestående kärlek.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(70)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Förlovningsring palladium, Schalins

En förlovningsring i skimrande palladium i klassisk form med en liten twist från Schelins. Längs ringens band finns små lövformade snitt som bryter ljuset på ett stilfullt sätt. Bandet är 3,5 mm bred och denna ring passar till både honom och henne. Det finns gott om utrymme för era namn att graveras med förlovningsdatum på insidan.

Köp. 


Förlovningsring palladium, Schalins

En förlovningsring med enkel design och elegans från Schalins, denna ring i palladium har rena, raka snitt som symboliserar kärlekens enkelhet. Ringen är 4 mm bred och har diskret rundade kanter för bekvämlighet och passar likväl på fästmannen som på fästmöns hand. En modern ring för det moderna paret.

Köp. 


Förlovningsring palladium, Schalins

Denna vackra förlovningsring i palladium från Schalins är något rundad i form och ger ett varmt intryck. De två spåren som slingrar sig runt hela bandet symboliserar de två liv som blir ett. Ringen är 6 mm bred och är bekväm att bära, och den skimrande palladium metallen ger ett tydligt budskap till omvärlden. Det finns gott om plats för gravering av namn och datum på ringens insida.

Köp.


Snabbfakta om palladium

Palladium är en av jordens mest sällsynta metaller och är en beständig metall som aldrig missfärgas med tiden. Detta gör den perfekt som symbol för bestående kärlek. Palladium ökar i popularitet som smyckesmaterial och är numera klassad som ädelmetall vilket måste stämplas. Metallen är en skimrande vit som påminner om både silver och platina. Som grundämne är palladium platinas lättare kusin – den ligger över den i periodiska systemet. Trots detta är palladium mera sällsynt än både platina och guld på jorden.

• Priset på palladium ligger fortfarande långt under det på guld och platina trots dess raritet, vilket gör smycken i denna ädelmetall särskilt prisvärt.

• Palladium missfärgas inte med tiden, till skillnad från silver som kräver regelbunden putsning.

• Under senare år har palladium börjat bli alltmer populär i smycken med en färg som liknar platina men som väger mycket mindre, ett mycket prisvärt alternativ!