Här under ser du ett utvalt utbud av ringar från Sveriges största och mest omtyckta återförsäljare. Använd filtreringsfunktionen nedan för att visa så relevanta ringar som möjligt, just för dig.

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Märke ( Alla )
Schalins(325)
Hallbergs Guld(54)
Hallbergs Collection(21)
DCOR(12)
Sarek(4)
Gense(2)
Alla
Material ( Alla )
Guld(527)
Diamant(367)
Silver(268)
Palladium(70)
Titan(23)
Stål(9)
Bijouterier(5)
Herr(4)
Alla
Butik ( Alla )
Guldfynd(802)
Hallbergsguld(219)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Ringar i urval

Ringar

ROSEGOLD, Miss Selfridge

De här ringarna från Miss Selfridge är för den som vill ta ut svängarna i sin outfit, utan att vara alltför vågad. Med Rosegold är du djärv, men på ett elegant och diskret sätt. Prisvärda och stilrena.


 

 

guldringar

TEAR, Topshop

Dessa ringar kommer i ett matchande 3-pack. Det går lika bra att bära alla tre på en gång, som att bära dem en och en vid olika tillfällen. Ringarna är eleganta, distinkta – och prisvärda.


silverring

AGNETHE, Skagen

Agnethe av Skagen är en vacker silverring som är såväl diskret som exklusiv. Den vita pärlan i mitten omfamnas av ringens böjda ändar. Tillräckligt för att märkas – men inget som går till överdrift. Passar dig som gillar stilrent och minimalistiskt, men som vill ha något välvalt att sticka ut lite med.


Stilar

Det finns inga regler för hur ringar bör bäras, såvida det inte handlar om vigselringar, där formaliteter kräver att de bärs på ett visst sätt. Ringar i övrigt är ett starkt uttryck för mode samt stil, och det finns sannerligen utrymme för att experimentera.

  • Minimalistiska ringar och en ledig outfit. Den som vill kunna bära vardagliga kläder och samtidigt sticka ut från mängden lite grann, kan göra det med ringarna. Enkla och minimalistiska ringar – gärna flera av dem på en hand – hjälper dig just med det.
  • Vågade ringar för den som tar ut svängarna. Det mest vanligt förekommande är minimalistiska ringar som inte drar ögonen till sig alltför mycket. Att bära stora ringar, ibland glänsande, ibland med uppseendeväckande mönster, passar utmärkt för den som vill ta ut svängarna.
  • Flera ringar på ett finger. En trend som blivit stark under 2018, och som lär bli starkare, är den att bära flera ringar på varje finger. För det här fungerar det bra att köpa ringar i 3- eller 6-pack som matchar bra med varandra. Det finns till och med ringar i 2-pack som sitter ihop med varandra i en tunn kedja.

 

ringar med kedja

Ringar med kedja