Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Butik ( Alla )
Guldfynd(198)
Hallbergsguld(144)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

 

Örhängen i äkta silver, Sahara

Studs i äkta silver i form av ett hjärta från Sahara. Dessa enkla örhängen i glittrande vitt silver har ett 9 mm stort hjärta och är graverade med varumärkets namn på sidorna. De fästs i öronsnibben med fjärilslås på en stolpe som är satt högst upp på hjärtat, och som par är de spegelvända för att skapa ett intryck av balans och symmetri.

Örhängen silver

Q Scandinavia

Örhängen med hängande sammanflätade hjärtan från Q Scandinavia med små infällda diamanter. Dessa örhängen är 19 mm i höjd och är behandlade med rhodium för att minska behovet av rengöring. Fästet är en enkel studs med fjärilslås och hängena är spegelvända för att skapa ett harmoniskt utseende. Dessa eleganta och vackra örhängen är försedda med varsin liten diamant som glittrar vackert mot det vita silvret.

Link3: https://guldfynd.se/article/orhangen_i_akta_silver_37230

Guldfynd

Ringörhängen i äkta silver från Guldfynd. Dessa stora creoler med en diameter på 38 mm skapar en stark inramning på ansiktet. Själva ringen är smal vilket ger intrycket av rymd och lätthet samtidigt som de stora ringarna fångar blicken. Dessa örhängen kommer till sin rätta mot en frisyr som lämnar plats och i mörkare hårfärger som framhäver silvrets vackra glans.

 

Snabbfakta om silver

Silver är sedan urminnestider en älskad metall till smycken. Dess vita färg ger silvret en av de mest reflektiva ytorna som finns. Silver är inte bara eftertraktad som smyckesmaterial. Det finns otaliga applikationer för silver inom industri och elektronik. Silver är ett av de bästa strömförande ämnen vilket gör bland annat att ditt mobilbatteri varar längre!

I smycken används silver-925 eller 92,5% rent silver, också kallad Sterlingsilver. Silver blandas med andra metaller som koppar eller zink. Detta gör att silvret blir mindre bräckligt, rent silver har en benägenhet att spricka om man tappar det. Sterlingsilver är fortfarande förhållandevis mjukt vilket möjliggör att man kan skapa och formge smycken enkelt.

Andra kvaliteter av silver används för andra ändamål. Silverbestick som behöver vara mera stadiga görs ofta av 83% silver, och 99,9% rent silver är den kvalitet som behövs för industri och i silvertackor som är avsedda för investering i fysiska ädelmetaller.